Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Yli 90 %:lla on ylläpitosopimus - Miksi ylläpito kannattaa?

BLOGI | 3.10.2016

Artikkelin otsikkokuva.

Yli 90 % asiakkaistamme luottaa ylläpitosopimukseen. Se takaa sinulle asiantuntevan tukipalvelun sekä aina uusimmat versiot ja ohjelmistopäivitykset.Toimivan kokonaisuuden avulla säästät sekä työaikaasi että rahojasi, ja tällöin pystyt keskittymään vain ja ainoastaan olennaiseen.

Pidä työkalut ajan tasalla...

Versiopäivityksen yhteydessä ohjelmaan julkaistaan vuosittain satoja uudistuksia. Nämä sisältävät joko parannuksia olemassa oleviin ominaisuuksiin tai kokonaan uusia ominaisuuksia. Jotta ohjelmiston toimintavarmuus säilyisi moitteettomasti ympäri vuoden, korjauspäivityksiä ilmestyy aina muutaman kuukauden välein. Ylläpitoasiakkaana pääset tietenkin myös vaikuttamaan ohjelmiston kehitykseen ja ehdottamaan parannuksia seuraaviin versioihin. 

Lisäksi uusin versio osaa avata virheettömästi kahden edellisen pääversion tiedostot. Myös Windows-päivityksien jälkeen voidaan taata ohjelman toimivuus.

Tukipalvelu takaa sinulle kokonaisvaltaista apua, jonka avulla haasteellisetkin ongelmat saadaan ratkaistua ammattitaidolla. Tekniset asiantuntijamme pystyvät ratkaisemaan niin teknisiä ongelmia, kuin myös opastamaan oikeiden työkalujen käytössä, sekä antaa vinkkejä kustannustehokkaaseen työskentelyyn. Tarvittaessa etäyhteysohjelman avulla saadaan nopeasti yhteys asiakkaan koneelle, ja tällä tavalla päästään käsiksi suoraan ongelmaan.

 

...ja pysy itse ajan hermolla!

Versioseminaareillamme saat helposti yleiskuvan siitä, mitä uusia ominaisuuksia SOLIDWORKS on vuoden aikana kehitellyt. Ylläpitoasiakkaille maksuttomat tilaisuudet ovat myös hyvä ja helppo tapa tulla tapaamaan työntekijöitämme henkilökohtaisesti. CadWorksin jokavuotinen versioseminaarikiertue starttaa Kuopiosta 4.10.2016 ja kiertää tänä vuonna kahdeksalla paikkakunnalla.

MySolidWorks.com -sivusto kokoaa yhteen kaiken SOLIDWORKS-käyttäjän tarvitseman sisällön verkosta. Siellä voit katsella opetusvideoita, suorittaa sertifiointeja, ladata SOLIDWORKS-malleja ja hakea tietoa foorumeilta ja blogeista.

 

Laadukasta ja palkittua palvelua

Ohjelmistoylläpidon avulla varmistat että saat kaiken irti SOLIDWORKS -ohjelmistosta. CadWorksin asiakkaista yli 90 %:lla on voimassa oleva  ylläpitosopimus ja tyytyväisyyskyselyissä olemme pärjänneet aina hyvin.  Vuonna 2014 CadWorks palkittiin Pohjois-Euroopan SOLIDWORKS jälleenmyyjien parhaana asiakastyytyväisyydessä ja ylläpitopalvelussa.

 

 


SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Uutinen | 26.1.2022
3DEXPERIENCE World 2022 7.-9. helmikuuta 2022: Rekisteröidy ilmaiseen virtuaalitapahtumaan nyt!
Vuotuinen SOLIDWORKS-käyttäjille suunnattu 3DEXPERIENCE World 2022 järjestetään tänä vuonna kokonaan virtuaalisena. Nyt on siis loistava tilaisuus kuulla alan huippuosaajien ajatuksia, verkostoitua muiden SOLIDWORKS-käyttäjien kanssa sekä …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Uutinen | 23.2.2024
Timo Laaksonen on työskennellyt CadWorksillä jo 25 vuotta
CadWorksillä työskentelee 20 henkilöä, ja keskimäärin työsuhteet ovat kestäneet jo lähes 15 vuotta. Näin pitkät työsuhteet ovat varsin poikkeuksellisia toimialalla, jolla työpaikkaa on tapana vaihtaa …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 9.10.2017
Järkeistä tietokonehankinta ja säästä rahaa oikeissa paikoissa
Uuden tietokoneen hankinnassa kannattaa käyttää harkintaa, koska hyvällä hankinnalla takaat työtehon ja työskentelymukavuuden, mutta myös säästät oikeissa paikoissa.
Lue lisää