Ota yhteyttä Tukipalvelu 

NÄIN PALVELEMME

Asiantuntijamme ovat koulutettuja SOLIDWORKS-ammattilaisia ja myös yrityksenä CadWorksilla on korkein mahdollinen sertifiointitaso. Laadukkaan tukipalvelumme lisäksi kanssamme hoituvat käyttöönotot, järjestelmiesi uusimisen ja koulutat organisaatiosi huippuunsa!

Ota yhteyttä.

Soita meille +358 10 835 7300 tai jätä yhteystietosi, niin autamme valitsemaan sinulle parhaat työkalut.

NÄIN SAAT SOLIDWORKSIN KÄYTTÖÖSI


...
Etsitkö kumppania sujuvaan käyttöönottoon?

Ota käyttöön SOLIDWORKS, jonka avulla yrityksesi tuottaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä tuotteita nopeasti markkinoille. Autamme pitkällä kokemuksella valitsemaan oikean ohjelmistokokonaisuuden, joka sopii tarpeisiisi myös tulevaisuudessa.

...
Oletko uudistamassa yrityksesi 3D-ohjelmistoa tehokkaamman työn mahdollistamiseksi?

Päivitä ohjelmistosi modernin mallintamisen tasolle kanssamme: Suunnittelun prosessit nopeutuvat ja tehostuvat, säästät aikaa ja parannat tuotteen laatua - suoraviivaisemmat toimintatavat mahdollistavat työkalut nostavat busineksesi uudelle tasolle!

Ota SOLIDWORKS käyttöösi
...

tuki- ja ylläpitopalvelut

Ohjelmistotoimittajan roolia sujuvan käytön takaamisessa ei voi korostaa liikaa. Hyvin toimiva tukipalvelu on meille ylpeyden aihe ja erotumme sillä kilpailevista ohjelmistotoimittajista.

Lue lisää
...

käyttöönottopalvelut

Autamme soveltamaan pitkäikäisen ja omiin tarpeisiinne sopivan ohjelmistokokonaisuuden kerralla käyttöösi, joka joustaa kasvusi mukana tulevaisuudessakin.

Lue lisää
...

koulutuspalvelut

Olemme kokenut 3D-kouluttaja, meillä on yli 20 vuoden kokemus SOLIDWORKS -ohjelmistosta. SOLIDWORKS Corporation on sertifioinut CadWorks Oy:n korkeimmalle mahdolliselle tasolle: Authorized Training, Testing and Support Center.

Lue lisää
...

konsultointi

Muista ohjelmistomaahantuojista poiketen meillä on omia suunnittelun automaatiota lisääviä ohjelmistotuotteita ja sitä kautta vahva ohjelmointi- ja tuotekehitysosaaminen.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Kirjoita yhteystietosi ja kerro hieman mistä olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä.