Ota yhteyttä Tukipalvelu 

TIETOA MEISTÄ

Olemme 100 %:sti suomalainen SOLIDWORKS-jälleenmyyjä, jonka osaamisen takana on yli 20 vuoden kokemus.

CadWorksin työntekijät istuvat kuuntelemassa koulutusta.
YLI  6
milj. euron liikevaihto
21
ammattilaista
YLI  300
vuotta CAD-osaamista yhteensä
4,6 / 5
työhyvinvointikyselyn kokonaisindeksi
95 / 100
tyytyväistä asiakasta
YLI  2400
juotua kahvikupillista kuukaudessa

KEITÄ OLEMME


Olemme 100 %:sti suomalainen SOLIDWORKS-jälleenmyyjä, jonka osaamisen takana on yli 20 vuoden kokemus. Tavoitteenamme on varmistaa, että järjestelmätoimituksemme, omat lisäsovellukset ja tekniset tukipalvelumme tuovat liiketoimintaasi hyötyjä, jotka konkretisoituvat nopeasti markkinoille saatavina ja kilpailukykyisinä tuotteina. Olemme vieneet läpi yli 1000 järjestelmätoimitusta eri aloilla toimiville ja eri kokoisille yrityksille.

Edustamamme SOLIDWORKS on maailman suosituin suunnitteluohjelmisto, joka kattaa 3D-mekaniikkasuunnittelun ja muotoilun lisäksi integroituja tuotteita mm. tiedonhallintaan, lujuus- ja virtaussimulointiin, dokumentointiin ja sähkösuunnitteluun. Järjestelmällä on Suomessa tuhansia asiakasyrityksiä ja maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa käyttäjää.

ARVOT


Yhdessä tekemällä varmistamme, että asiakas saa nopean ja asiantuntevan avun. Mottomme tukipalvelussa: En vastaa ”ei pysty” mahdottomaltakaan kuulostavaan kysymykseen ennen kuin varmistan kollegalta!

Oli kyseessä sitten yhden käyttäjän yritys tai iso pörssiyhtiö, kaikki asiakkaamme ovat samanarvoisia ja ansaitsevat vastinetta investoinnilleen.

Pidämme henkilökunnasta hyvää huolta ja tavoittelemme pitkäaikaisia työsuhteita. Cadworksiläisen keskimääräinen työuran pituus onkin pitkälle yli 10 vuotta.

MISSIO


CadWorks toimittaa SOLIDWORKS-ohjelmistoja ja kehittää sitä tukevia omia lisäsovelluksia suunnittelevan ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin. CadWorks auttaa asiakkaitaan menestymään kouluttamalla, konsultoimalla ja tukemalla kaikissa 3D-informaation hyödyntämiseen liittyvissä kysymyksissä.


LUE ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA


Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 14.10.2020
Case MK Fluidics: Haastava projekti maaliin aikataulussa -Näin tehtiin SOLIDWORKS Flow Simulationin onnistunut käyttöönotto kesken kiireisen asiakasprojektin
Oululainen erikoispainokoneiden teloja suunnitteleva ja valmistava MK Fluidics otti viime talvena käyttöön SOLIDWORKS Flow Simulationin, kun kiireisessä asiakasprojektissa tuli eteen yllättäviä ongelmia eikä Saksaan matkustaminen …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 11.9.2020
Case IS-VET: SOLIDWORKSillä kuvia myynnille, kokoonpanoja ERPiin ja mallinnuksia 3D-printterille
Luovaa SOLIDWORKsin käyttöä iisalmelaiseen tapaan - Näin 50-vuotias IS-VET ottaa kaiken irti CAD:stä.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 10.1.2020
Case KITO ERIKKILA: Piirustusten ja 3D-malleja sisältävien tarjousten tuotanto moninkertaistui AutomateWorksin avulla
KITO ERIKKILA tehosti myyntiään AutomateWorks työkalun avulla, kun piirustusten ja 3D-malleja sisältävien tarjousten tuotanto moninkertaistui. Web-myyntikonfiguraattoriin yhdistetty AutomateWorks tuottaa kuvia tarjouksiin muutamassa minuutissa. ”Millään muulla …
Lue lisää