Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Kiitos messuvieraillemme Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa!

UUTINEN | 10.6.2024

Artikkelin otsikkokuva.

Joka toinen vuosi pidettävässä Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa puhuttivat Pohjois-Suomelle ja koko maalle tärkeät aiheet eli vihreä siirtymä, energia, vety, tuulivoima, teollisuuden kyberturva, pohjoisen Suomen suurhankkeet, kunnossapito, kaivosteollisuus ja huoltovarmuus. Kahden päivän aikana tapahtumassa kävi lähes 4 000 vierasta ja n. 1 500 näytteilleasettajaa. Ouluhallissa riitti siis kuhinaa!

Meilläkin oli messuilla ilo tavata uusia ja vanhoja tuttuja. Osastollamme kävi satoja messuvieraita. Luonnollisesti meillä puhuttiin SOLIDWORKSistä, 3DEXPERIENCEstä, CUSTOMWORKSistä, 3D-mallintamisesta, tiedonhallinnasta, pilvipalveluista, tuki- ja käyttöönottopalveluistamme, koulutuksistamme ja kevyemmistäkin aiheista. Messut ja mukavat kohtaamiset täyttivät odotuksemme.

Osastollamme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden henkilöiden kesken arvottiin eräteeman mukaisesti Packraft reppukanootti. Kanootin voitti Jesse Veteli Kemistä. Onnea voittajalle!

Lämmin kiitos jokaiselle messuvieraallemme!

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 16.8.2018
Vain taivas on rajana! Hyödynnä PDM Professionalin työtä tehostavat lisäominaisuudet
SOLIDWORKS PDM Professional tuo käyttöösi Standard-versiosta tutut ominaisuudet rajoittamattomina ja tukun lisäominaisuuksia helpottamaan jokapäiväistä työtä.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 25.5.2016
Virheetön suunnittelu - illuusioko?
Moniko on tulostanut piirustuksen ja huomannut ruudullaan olevassa kuvassa puutteita? Itselläni kävi näin yhdeksän kertaa …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 28.6.2016
Onnistunut käyttöönotto: Alkukartoituksesta tukea SOLIDWORKS-ohjelmiston hankintaan
Ainoastaan suunnitteluohjelmaa tuijottaessa jätetään 80% järjestelmän mahdollisuuksista huomioimatta – huolellinen alkukartoitus selvittää asiakkaan tarpeet ja …
Lue lisää
Selaa ajankohtaisia julkaisuja