Contact us Support 

Kiitos messuvieraillemme Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa!

NEWS | 10.6.2024

Article header image

Joka toinen vuosi pidettävässä Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa puhuttivat Pohjois-Suomelle ja koko maalle tärkeät aiheet eli vihreä siirtymä, energia, vety, tuulivoima, teollisuuden kyberturva, pohjoisen Suomen suurhankkeet, kunnossapito, kaivosteollisuus ja huoltovarmuus. Kahden päivän aikana tapahtumassa kävi lähes 4 000 vierasta ja n. 1 500 näytteilleasettajaa. Ouluhallissa riitti siis kuhinaa!

Meilläkin oli messuilla ilo tavata uusia ja vanhoja tuttuja. Osastollamme kävi satoja messuvieraita. Luonnollisesti meillä puhuttiin SOLIDWORKSistä, 3DEXPERIENCEstä, CUSTOMWORKSistä, 3D-mallintamisesta, tiedonhallinnasta, pilvipalveluista, tuki- ja käyttöönottopalveluistamme, koulutuksistamme ja kevyemmistäkin aiheista. Messut ja mukavat kohtaamiset täyttivät odotuksemme.

Osastollamme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden henkilöiden kesken arvottiin eräteeman mukaisesti Packraft reppukanootti. Kanootin voitti Jesse Veteli Kemistä. Onnea voittajalle!

Lämmin kiitos jokaiselle messuvieraallemme!

YOU MIGHT ALSO BE INTERESTED


Article thumbnail
Blog | 19.2.2019
Mahdottomasta mahdollista – nesteen pinnan simulointi Free Surface -analyysillä
Virtaussimuloinnissa on pitkään pitäydytty tilanteissa, joissa tutkittava kappale on kokonaan tietyn aineen ympäröimänä. Kahden eri …
Read more
Article thumbnail
Blog | 3.10.2016
Yli 90 %:lla on ylläpitosopimus - Miksi ylläpito kannattaa?
Yli 90 % asiakkaistamme luottaa ylläpitosopimukseen. Se takaa sinulle asiantuntevan tukipalvelun sekä aina uusimmat versiot ja …
Read more
Article thumbnail
Blog | 18.9.2017
Yksinkertainen on tehokasta – myös tuotetiedonhallinnassa
Yksinkertainen on kaunista, mutta se voi todellakin olla myös tehokasta. Kun PDM-järjestelmä rakennetaan heti alusta …
Read more
Selaa ajankohtaisia julkaisuja