Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Alihankinta 2024 kokosi yhteen alan ammattilaiset

UUTINEN | 11.10.2024

Artikkelin otsikkokuva.

Alihankinta-messut järjestettiin 1.–3.10. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Kolmen päivän aikana tapahtuma houkutteli paikalle 23 000 teollisuuden ammattilaista, joista yli 17 000 oli vierailijoita.

Meille messut olivat jälleen erittäin antoisat. Osastollamme vieraili 2 000 kävijää, ja näimme sekä uusia tuttavuuksia että pitkäaikaisia asiakkaita. Pääsimme vaihtamaan ajatuksia suunnittelusta, 3D CAD:stä, simuloinnista ja PDM-järjestelmistä kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa.

Simulointi herätti odotetusti paljon mielenkiintoa, ja kävijät olivat kiinnostuneita kuulemaan tarjoamistamme ratkaisuvaihtoehdoista. Keskustelua käytiin laajasti pilvipalveluista ja niiden tuomista mahdollisuuksista, hyödyistä sekä haasteista. Monia kiinnostivat muutkin SOLIDWORKS- ja 3DEXPERIENCE -ratkaisut ja lisenssivaihtoehdot. Myös meidän omat tuotteemme, erityisesti CustomWorks, sekä tuki- ja koulutuspalvelumme kiinnostivat vieraitamme.

Tänä vuonna osastollamme vietettiin Oktoberfestejä. Saimmekin paljon positiivisia kommentteja niin asuistamme kuin osaston tunnelmasta. Tänäkin vuonna meidät oli helppo tunnistaa ja erottaa osaston vieraista.

Osastollemme yhteystiedot jättäneiden kävijöiden kesken arvoimme CadWorksin oransseilla yksityiskohdilla varustetun laadukkaan RIMOWAn lentolaukun. Arvonta on nyt suoritettu, ja laukun voitti Marjo Hietaranta Hansaprint Oy:stä. Onnittelut voittajalle!

Lämmin kiitos kaikille messuvieraillemme! Nähdään jälleen ensi vuonna Alihankinta-messuilla.

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 21.11.2017
Sertifioinnilla todistat SOLIDWORKS-osaamisesi
”Hallitsee SOLIDWORKSin käytön.” Näin lukee monessa ansioluettelossa, mutta miten oman osaamisensa voi todella todistaa nykyiselle …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 14.12.2017
Uusi SOLIDWORKS Admin Portal helpottaa lisenssien hallintaa
SOLIDWORKS Admin Portal antaa pääkäyttäjälle uudenlaisen kokonaisnäkyvyyden yrityksen kaikkiin lisensseihin ja käyttäjiin ja siten helpottaa …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Uutinen | 9.10.2023
Alihankinta 2023 ylitti odotukset
35-vuotisjuhlia viettänyt Alihankinta kokosi kolmen päivän aikana Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen kaikkiaan 16 925 kävijää. …
Lue lisää
Selaa ajankohtaisia julkaisuja