Contact us Support 

Alihankinta 2024 kokosi yhteen alan ammattilaiset

NEWS | 11.10.2024

Article header image

Alihankinta-messut järjestettiin 1.–3.10. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Kolmen päivän aikana tapahtuma houkutteli paikalle 23 000 teollisuuden ammattilaista, joista yli 17 000 oli vierailijoita.

Meille messut olivat jälleen erittäin antoisat. Osastollamme vieraili 2 000 kävijää, ja näimme sekä uusia tuttavuuksia että pitkäaikaisia asiakkaita. Pääsimme vaihtamaan ajatuksia suunnittelusta, 3D CAD:stä, simuloinnista ja PDM-järjestelmistä kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa.

Simulointi herätti odotetusti paljon mielenkiintoa, ja kävijät olivat kiinnostuneita kuulemaan tarjoamistamme ratkaisuvaihtoehdoista. Keskustelua käytiin laajasti pilvipalveluista ja niiden tuomista mahdollisuuksista, hyödyistä sekä haasteista. Monia kiinnostivat muutkin SOLIDWORKS- ja 3DEXPERIENCE -ratkaisut ja lisenssivaihtoehdot. Myös meidän omat tuotteemme, erityisesti CustomWorks, sekä tuki- ja koulutuspalvelumme kiinnostivat vieraitamme.

Tänä vuonna osastollamme vietettiin Oktoberfestejä. Saimmekin paljon positiivisia kommentteja niin asuistamme kuin osaston tunnelmasta. Tänäkin vuonna meidät oli helppo tunnistaa ja erottaa osaston vieraista.

Osastollemme yhteystiedot jättäneiden kävijöiden kesken arvoimme CadWorksin oransseilla yksityiskohdilla varustetun laadukkaan RIMOWAn lentolaukun. Arvonta on nyt suoritettu, ja laukun voitti Marjo Hietaranta Hansaprint Oy:stä. Onnittelut voittajalle!

Lämmin kiitos kaikille messuvieraillemme! Nähdään jälleen ensi vuonna Alihankinta-messuilla.

YOU MIGHT ALSO BE INTERESTED


Article thumbnail
Blog | 11.12.2020
3DEXPERIENCE Works – yhdistää tiedot ja tekijät pilvessä – Osa I
3DEXPERIENCE – Entistäkin enemmän mahdollisuuksia Lyhykäisyydessään 3DEXPERIENCE on konfiguroitava alusta pilvessä, jossa voi hallinnoida kaikkea …
Read more
Article thumbnail
Blog | 30.10.2017
Kokenutkin mallintaja saa tehoja työhönsä Perusteet-kurssilta
Nimestään huolimatta CadWorksin järjestämä Perusteet-kurssi ei ole tarkoitettu pelkästään vasta-alkajille. Kokenut mallintaja voi saada Perusteet-kurssista …
Read more
Article thumbnail
News | 19.9.2024
Alihankintamessut 1.–3.10.2024 Tampereella: Tervetuloa osastollemme C 819
Taas on se aika vuodesta, kun Tampereen Alihankintamessut kutsuvat teollisuuden ammattilaisia ympäri Suomen. Luonnollisesti mekin …
Read more
Selaa ajankohtaisia julkaisuja