Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Kokenutkin mallintaja saa tehoja työhönsä Perusteet-kurssilta

BLOGI | 30.10.2017

Artikkelin otsikkokuva.
Kurssi on ollut erinomainen eikä tule mieleen muutettavaa. Asiaa oli paljon, joten koulutuksen kesto (3+3 päivää) oli hyvä asia. Jäi aikaa omaksumiseen.
Aki Pohjanlehto, Lanka ja Muovi Oy

Nimestään huolimatta CadWorksin järjestämä Perusteet-kurssi ei ole tarkoitettu pelkästään vasta-alkajille. Kokenut mallintaja voi saada Perusteet-kurssista jopa enemmän irti kuin täysi aloittelija, joka joutuu keskittämään osan huomiostaan mallinnuksen opetteluun. Mallinnuksen periaatteet syvällisesti hallitseva kurssilainen voikin keskittyä täysin siihen, miten SOLIDWORKSin työtä tehostavista ominaisuuksista saa parhaan hyödyn irti.

Perusteet-kurssilla opit taitoja, jotka tehostavat työskentelyä

Jos takana on pitkä kokemus suunnittelusta ja mahdollisesti mallinnusohjelman käytöstä, saattaa kuuden päivän Perusteet-kurssin käyminen tuntua turhalta. Kyseessä ei kuitenkaan ole kurssi mallinnuksen alkeista vaan nimenomaan SOLIDWORKS-ohjelmistosta. Ohjelmiston käyttö on eri asia kuin mallinnus tai suunnittelu. Itse asiassa, kun mallinnustaidot ovat jo hallussa, voi kurssilla keskittyä täysin ohjelmiston ominaisuuksiin ja niiden optimaaliseen hyödyntämiseen omassa työssä.

 

Näin kokenutkin suunnittelija hyötyy koulutuksesta:

Tehostat työskentelyäsi: Opit käyttämään ohjelmistoa niin tehokkaasti kuin sitä on tarkoitettu käytettävän.

Otat haltuusi parhaat opit SOLIDWORKSistä: Luot sketsit ja piirteet oikein ja muokkaat malleja niiden rikkoutumatta.

Säästät aikaa: Osaat mallintaa tuotteesi niin, että voit helposti hyödyntää suunnitelmaasi uudelleen, esimerkiksi kirjastoimalla osamalleja.

 

Kokeneet mallintajat ovat olleet tyytyväisiä Perusteet-kurssiin

Kun aloitin kouluttajana vuonna 2008, isolla osalla kurssilaisista oli pelkkä 2D-tausta. Osa ei ollut käyttänyt suunnitteluohjelmistoa lainkaan. Tänä päivänä iso osa kurssilaisista on jo kerännyt kokemusta 3D-ohjelmistosta vaikkapa koulussa tai edellisessä työpaikassa. Osalla kurssin osallistujista on kokemusta SOLIDWORKSistä. Silti he ovat olleet kurssiin tyytyväisiä, eivätkä ole pitäneet sitä liian hidastempoisena tai helppona. Uutta opittavaa on siis riittänyt kokeneillekin 3D-suunnittelijoille.

Faktaboksin kuvake.

Katso koulutuskalenteristamme, milloin seuraava Perusteet-kurssimme järjestetään ja ilmoittaudu mukaan. Lisätietoja saat koulutusmyyjältämme Janne Kaliselta.


SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 16.2.2018
Hyödynnä SOLIDWORKSin työtä helpottavat ominaisuudet – vertaile dokumentteja Compare-toiminnolla
SOLIDWORKSissa on sisäänrakennettuna ominaisuus, jolla suunnittelija voi vertailla kahden SOLIDWORKS-tiedoston tai konfiguraation eroja. Toiminto purkaa erot selkeiksi graafisiksi näkymiksi, jolloin suunnittelussanne säilyy ainutlaatuinen näkyvyys tuotteen …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 11.12.2020
3DEXPERIENCE Works – yhdistää tiedot ja tekijät pilvessä – Osa I
3DEXPERIENCE – Entistäkin enemmän mahdollisuuksia Lyhykäisyydessään 3DEXPERIENCE on konfiguroitava alusta pilvessä, jossa voi hallinnoida kaikkea suunnitteluun liittyvää dokumentaatiota, ja miksei myös muuta dataa. Suunnitteludatan lisäksi …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Uutinen | 7.4.2021
Uusi SOLIDWORKS 2021 tuo yli 200 parannusta
Viime vuoden syksyllä julkaistussa SOLIDWORKS 2021 -versiossa on jälleen yli 200 parannusta. Iso osa näkyy parempana suorituskykynä ja suunnittelijan ajansäästönä. Uusi versio on myös vakaampi …
Lue lisää