Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Alihankintamessut 1.–3.10.2024 Tampereella: Tervetuloa osastollemme C 819

UUTINEN | 19.9.2024

Artikkelin otsikkokuva.

Taas on se aika vuodesta, kun Tampereen Alihankintamessut kutsuvat teollisuuden ammattilaisia ympäri Suomen. Luonnollisesti mekin olemme siellä omalla tutulla paikallamme C-hallissa, ja odotamme innolla näkevämme vanhoja ja uusia tuttuja messujen pyörteissä.

Jos Alihankinta kuuluu sinunkin ohjelmaasi, otathan askeleet kohti osastoa C 819 ja tulet tapaamaan meitä! Kerromme mielellämme uusimmista tuulista SOLIDWORKSin ja simuloinnin rintamalta, ja tietysti myös omista tekemisistämme!

Nähdään Alihankinnassa Tampereella!

Simulointi yleistyy vauhdilla – monipuolisia ratkaisuja tarjolla

Simulointi auttaa tunnistamaan potentiaaliset epäkohdat ja suunnitteluongelmat jo kehityksen varhaisessa vaiheessa. Se mahdollistaa erilaisten vaihtoehtojen testaamisen nopeasti ja tarkasti ilman fyysisiä prototyyppejä johtaen kestävämpien ja kilpailukykyisempien tuotteiden suunnitteluun.

Simuloinnin käyttö tehostaa ja nopeuttaa suunnitteluprosessia, parantaa suunnittelun laatua ja pienentää riskejä. Ei olekaan yllättävää, että yhä useammat yritykset hyödyntävät simulointia parantaakseen tuotekehitystään ja vähentääkseen kustannuksia.

SOLIDWORKS Simulation -tuotteista löytyy ratkaisut kaikenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin. Niillä voidaan simuloida rakenteen siirtymiä, tehdä väsymisanalyysejä, suorittaa värähtely- sekä nurjahduslaskentaa ja paljon muuta.

SOLIDWORKS Flow Simulation mahdollistaa nesteiden ja kaasujen virtauksen simuloinnin 3D-mallissa, huomioiden lämpötilan vaikutukset ja paineen muutokset. SOLIDWORKS Plasticsilla voidaan löytää muovikomponenttien tai ruiskumuottien suunnitteluvirheet jo varhaisessa vaiheessa.

Tarjoamme myös kattavat palvelut simulointiratkaisujen käyttöönottoon – mukaan lukien konsultointia, koulutuksia ja teknistä tukea. Autamme sinua alusta alkaen, jotta simuloinnin aloittaminen sujuu vaivattomasti ja tehokkaasti.

Haluatko kuulla simuloinnista lisää? Tule tapaamaan asiantuntijoitamme osastollemme. Voimme aloittaa keskustelut messuilla ja tarvittaessa jatkaa niitä messujen jälkeen paremmalla ajalla.

Saat meiltä lisenssit, ohjelmistojen käyttöönottopalvelut, koulutukset, konsultointipalvelut sekä viiden tähden asiakaspalvelun

Tarjoamme sinulle ja tiimillesi parhaiten sopivat ohjelmisto- ja lisenssiratkaisut. Tuemme perusteellisella käyttöönottokoulutuksella, käytännönläheisillä lisäkoulutuksilla ja osaavalla tukipalvelulla, koska haluamme turvata meiltä hankkimiesi ohjelmistojen onnistuneen käytönoton ja sujuvan käyttämisen.

Kaikilla palveluillamme haluamme huolehtia siitä, että toimintasi etenee ilman turhia hidasteita ja murheita.

Alihankinta Tampereella 1.–3.10.2024

Ohjelma, näytteilleasettajat ja paljon muuta kiinnostavaa: https://www.alihankinta.fi/fi/

Rekisteröidy Alihankinta 2024 -tapahtumaan jo etukäteen, niin pääset messuille sisään jonottamatta ja veloituksetta. Rekisteröityminen: https://ilmoittaudu.tampereenmessut.fi/ilmoittautuminen/index.tmpl?lid=294

Nähdään Alihankinta-messuilla osastolla C 819!

Arvomme kaikkien messuvieraidemme kesken laadukkaan CadWorkin väreissä olevan lentolaukun.

Tervetuloa CadWorksin osastolle!

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Uutinen | 23.11.2023
CAD Friday -ale – SOLIDWORKS-koulutuksemme ovat 24 % alennuksessa!
Perjantai 24.11.2023 oranssi perjantai eli CAD Friday. Koko päivän ajan kaikki yleiset SOLIDWORKS-koulutuksemme ovat 24 …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 30.10.2020
Voiko DraftSight TODELLA korvata AutoCADin?
Tunnettu teknologiataituri ja kolme AutoCAD-kirjaa kirjoittanut Lynn Allen julkaisi hiljattain kirjoituksen DraftSightista AUGI.com-sivustolla (Autodesk User …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 30.9.2016
Työkalu lujuuslaskentaan? Simulation professional on mainio valinta kaikille lujuuslaskijoille
Kun käytössä on oikeat välineet, saa tuloksia aikaan nopeasti myös lujuuslaskennassa. Onko sinulla jo käytössäsi …
Lue lisää
Selaa ajankohtaisia julkaisuja