Ota yhteyttä Tukipalvelu 

SOLIDWORKS VISUALIZE – RÄVÄKKÄÄ RENDERÖINTIÄ

BLOGI | 28.11.2019

Artikkelin otsikkokuva.

Valokuvantarkkoja tuotekuvia, animaatioita ja presentaatioita, joilla herätät 3D-mallisi eloon!

Miksi SOLIDWORKS Visualize?

SOLIDWORKS Visualize mahdollistaa 3D-datan hyödyntämisen ja valokuvatarkan materiaalin luonnin nopeasti ja helposti kuviksi, animaatioiksi, interaktiiviseksi verkkomateriaaliksi, ja jopa virtuaalitodellisuudeksi.

Helppokäyttöisessä Visualizessa on SOLIDWORKS:stä tuttu käyttöliittymä. Täyden tehon ja nopeamman ulosmitattavan hyödyn Visualizesta saat luonnollisesti päivän mittaisella intensiivisellä kurssillamme, jossa käydään läpi oleellisimmat Visualizen ominaisuudet käytännön esimerkein.

Visualizen käyttö ei vaadi laajaa SOLIDWORKS-osaamista, joten se voidaan jalkauttaa organisaatioon muidenkin kuin suunnittelijoiden käyttöön. Visualizea voi ja pystyy siis käyttämään myös ilman aiempaa SOLIDWORKS-kokemusta. Monesti sitä käyttävätkin esimerkiksi käyttöohjeiden tai manuaalien laatijat tai markkinointiosasto. Käytön laajentamista myös muille osastoille tukee erillinen lisensointi. Lisäksi se voidaan asentaa useammalle koneelle verkkolisenssin ansiosta.

Katso lyhyt video miltä Visualize näyttää käytännössä:

 

SOLIDWORKS Visualize on paketoitu kahteen eri lisenssityyppiin:

SOLIDWORKS Visualize Standard: tämä hieman kevyempi lisenssityyppi tulee jokaisen SOLIDWORKS Professional ja SOLIDWORKS Premium lisenssin ”kylkiäisenä”.

SOLIDWORKS Visualize Professional: laajempi Professional on erikseen ostettavissa. Se tuo mukanaan lukuisia lisäominaisuuksia, joista poimin alle suosikkini:
•    Animaatiot, jotka voit importoida myös SOLIDWORKSistä
•    Tuki Visualize Boostille, josta lisää myöhemmin tässä tekstissä  
•    Interaktiiviset ja panoraamiset tuotokset
•    Virtuaalitodellisuus
•    Renderöintijonot
•    Konfiguraatiot

Kattava vertailu lisenssityyppien väliltä löytyy täältä.

 

SOLIDWORKS Visualize Boost

Jo aiemmin mainittu Boost on Visualizen lisäosa, joka siis ikään kuin jakaa renderöintikuorman verkkoon määritetyille koneille. Näin ollen käyttäjän konetta ei tarvitse varata ja kuormittaa raskailla renderöinneillä, jotka voivat kestää tunteja (aika = rahaa).

 

 

Boost on erillinen asennus - ja kuten mainittua - erillinen lisäosa Visualize Professionaliin. Se tuleekin siis asentaa erilliselle koneelle/koneille. Jokainen Visualize Professional-paketti sisältää yhden Boost-lisenssin!


Lisäinfoa aiheesta saatte ottamalla meihin yhteyttä. Kannattaa myös kysäistä seuraavasta Visualize-kurssista.

Kuvankaunista joulunodotusta toivottaen,
Niklas Hellman


SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 30.9.2016
Työkalu lujuuslaskentaan? Simulation professional on mainio valinta kaikille lujuuslaskijoille
Kun käytössä on oikeat välineet, saa tuloksia aikaan nopeasti myös lujuuslaskennassa. Onko sinulla jo käytössäsi aidosti lujuuslaskentaa tukevat työkalut, jotka helpottavat työtäsi ja lisäävät tuotteesi …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 30.10.2017
Kokenutkin mallintaja saa tehoja työhönsä Perusteet-kurssilta
Nimestään huolimatta CadWorksin järjestämä Perusteet-kurssi ei ole tarkoitettu pelkästään vasta-alkajille. Kokenut mallintaja voi saada Perusteet-kurssista jopa enemmän irti kuin täysi aloittelija, joka joutuu keskittämään osan …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 2.8.2018
Staattinen laskenta ei aina riitä - varaudu väsymiseen
Staattinen lujuuslaskenta voi joskus johtaa aiheettomaan turvallisuudentunteeseen. Vaikka lujuuslaskenta näyttäisi kaiken olevan kunnossa, rakenne voi silti pettää. Näin voi käydä, jos rakenteeseen kohdistuu toistuva kuormitus.
Lue lisää