Ota yhteyttä Tukipalvelu 

SIMULATION WORKSHOP

Simulation jatkokurssi on tarkoitettu muutaman kuukauden SOLIDWORKS Simulation ohjelmaa käyttäneelle, joka haluaa syventää osaamistaan erilaisten simulointitapausten laskennassa.

Simulation jatkokurssi on tarkoitettu muutaman kuukauden SOLIDWORKS Simulation ohjelmaa käyttäneelle, joka haluaa syventää osaamistaan erilaisten simulointitapausten laskennassa. Pääpainona on käydä läpi erilaisia esimerkkitapauksia, jotka kurssilaiset toimittavat kouluttajalle. Päivän aikana saadaan vinkkejä laskentaprosessin optimoimiseksi ja opitaan hyviä työtapoja. 

Käytettävä ohjelmisto:
SOLIDWORKS Premium (SOLIDWORKS Simulation) tai SOLIDWORKS Simulation Standard

KOULUTUSKALENTERI


Koulutuskalenteristamme näet koulutustarjontamme sekä niiden ajankohdat ja paikkakunnat. Kalenterista voit myös ilmoittautua koulutuksiimme.

Koulutuksen nimiAjankohtaKestoSijaintiHinta €

Räätälöidyt koulutukset

Koulutuksiamme voidaan mukauttaa vastaamaan yrityksenne suunnittelutarpeita ja erityisvaatimuksia.

NÄIN ASIAKKAAMME OVAT HYÖTYNEET KOULUTUKSISTAMME


Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 20.10.2016
Case Vaisala Oyj: Uteliaisuutensa säilyttänyt 80-vuotias
Sää, ja etenkin sen ennustettavuus, kiinnosti kovasti aikoinaan professorina Helsingin yliopistossa työskentelevää tohtori Vilho Väisälää. Tämä lahjakas keksijä ja alansa arvostettu tiedemies teki suuren läpimurtonsa …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 12.11.2018
CadWorks tukee Framerya kasvun matkalla
Framery on suomalainen yritys, joka luo innovaatioita, kuten äänieristettyjä tiloja. Tällä hetkellä se on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Frameryn tuotteet tekevät työnteosta tehokkaampaa ja …
Lue lisää