Ota yhteyttä Tukipalvelu 

SIMULATION WORKSHOP

Simulation jatkokurssi on tarkoitettu muutaman kuukauden SOLIDWORKS Simulation ohjelmaa käyttäneelle, joka haluaa syventää osaamistaan erilaisten simulointitapausten laskennassa.

Simulation jatkokurssi on tarkoitettu muutaman kuukauden SOLIDWORKS Simulation ohjelmaa käyttäneelle, joka haluaa syventää osaamistaan erilaisten simulointitapausten laskennassa. Pääpainona on käydä läpi erilaisia esimerkkitapauksia, jotka kurssilaiset toimittavat kouluttajalle. Päivän aikana saadaan vinkkejä laskentaprosessin optimoimiseksi ja opitaan hyviä työtapoja. 

Käytettävä ohjelmisto:
SOLIDWORKS Premium (SOLIDWORKS Simulation) tai SOLIDWORKS Simulation Standard

KOULUTUSKALENTERI


Koulutuskalenteristamme näet koulutustarjontamme sekä niiden ajankohdat ja paikkakunnat. Kalenterista voit myös ilmoittautua koulutuksiimme.

Koulutuksen nimiAjankohtaKestoSijainti

Räätälöidyt koulutukset

Koulutuksiamme voidaan mukauttaa vastaamaan yrityksenne suunnittelutarpeita ja erityisvaatimuksia.

NÄIN ASIAKKAAMME OVAT HYÖTYNEET KOULUTUKSISTAMME


Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 27.9.2019
Case NEW PAAKKOLA: Suomen Lapissa suunnitellaan SOLIDWORKSillä korttelin kokoisia kuljettimia
Tervolan kylässä, Lapin maakunnassa toimiva New Paakkola suunnittelee ja valmistaa valtavia kuljetinjärjestelmiä kaivoksille. Suurimmillaan kyseessä on esimerkiksi jyrkkäkuljetin, joka nostaa avolouhoksen pohjalta kiviä maanpinnalle 120 …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 20.6.2016
Case Fiskars: Hyvä tuote suunnitellaan sisältä ulospäin
Innovatiivisuus ja muotoilu ovat merkittäviä kilpailuvaltteja kuluttajatuotteiden suunnittelussa. Fiskars Consumer Oy:n tuotekehityspäällikkö Markus Paloheimo korostaa kuitenkin, ettei pelkkä tyylikäs design takaa menestystä kansainvälisillä markkinoilla. Kaiken …
Lue lisää