Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Suomen paras osaaminen, asiakaspalvelu ja hinta – SOLIDWORKS-paketit nyt kampanjahintaan

KAMPANJA | 1.10.2020

Artikkelin otsikkokuva.

Olemme paketoineet maailman suosituimman CAD-ohjelmiston, sen käyttöönoton ja ohjelmistotuen kahteen pakettiin: SOLIDWORKS Plus ja SOLIDWORKS for Startups. Nyt saat nämä myös Suomen parhaaseen hintaan!

Jos poikkeusaika on sytyttänyt kipinän uuteen yritystoimintaan tai jo olemassa olevan kehittämiseen, nyt on oivallinen tilaisuus ottaa SOLIDWORKS helposti käyttöön CadWorksin asiantuntijoiden avulla. Ohjelmiston avulla paitsi suunnittelet, myös esittelet tuotteidesi ominaisuuksia helposti. Asiantuntijamme huolehtivat, että käyttöönotto sujuu mutkattomasti ja saat nopeasti vastauksen mahdollisiin kysymyksiisi. Poikkeusaika laittoi nyt myös hinnoittelun uusiksi.

Markkinoiden parhaat tarjouspaketit:

  • SOLIDWORKS PLUS -aloituspaketit -51 %Plus -paketissa saat aina perusteellisen avaimet käteen-käyttöönoton. Etänä tai paikan päällä, valintasi mukaan. Paketteihin kuuluu CadWorksin omia lisätuotteita ja kansainvälisestikin korkeatasoinen ”viiden tähden”-tukipalvelu, johon sisältyy maailmanluokan asiakaspalvelu ja tietenkin Suomen syvällisin SOLIDWORKS-osaaminen!
  • SOLIDWORKS for Startups -paketti -100 %: *) Erityisesti nuorille yrityksille tarjottuun pakettiin kuuluu laajat SOLIDWORKS-ohjelmistot jopa viidelle käyttäjälle ja lisäksi kaikille mySolidWorks-palvelu. Se sisältää runsaasti koulutusmateriaaleja, joiden avulla otat nopeasti täydet tehot irti ohjelmistosta. Nyt pakettiin kuuluu myös 12 kk käyttöoikeus 3DEXPERIENCE EnoviaWorks -tiedonhallintaan pilvipalveluna. Linkki hakemukseen https://www.solidworks.com/entrepreneur/CadWorks

 

Pienet ja suuret saavat meiltä yhtä hyvää palvelua

Meille on kunnia-asia, että jokainen asiakas on yhtä tärkeä. Maailmanluokan asiakaspalvelumme onkin saanut kiitosta myös nykyisiltä asiakkailtamme. Yksi näistä tyytyväisistä asiakkaista on kotimainen Framery, joka on kasvanut startupista yli 300 henkeä työllistäväksi yritykseksi.

Frameryn asiantuntijoiden mukaan SOLIDWORKSin helppokäyttöisyys ja työkalujen monipuolisuus ovat vertaansa vailla, ja niiden ansiosta esimerkiksi piirrokset tavarantoimittajille syntyvät helposti.

­­­— CadWorks on auttanut meitä paljossa: SOLIDWORKSin käyttöönotossa ja kustannustehokkaan ratkaisun löytämisessä silloin yrityksen alkutaipaleella. Heillä on runsaasti hienoja ihmisiä töissä ja paljon asiantuntemusta. Emme ole koskaan olleet tilanteessa, ettei ratkaisua olisi löytynyt yhdessä heidän kanssaan, kehuu Frameryn R&D Manager Mikko Tamminen.

Lue koko tarina täällä

*) Yrityksen on täytettävä tietyt ehdot, jotta paketin voi lunastaa.

 

Lunasta tarjouspakettisi nyt, ota yhteyttä!

 

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 15.6.2016
Suunnittelua tuotantoon vai Tuotannonsuunnittelua?
Moniko on miettinyt suunnitteluosaston tuottaman materiaalin istuvuutta yrityksen toimintaan ja tuotannon vaatimuksiin? Monessako yrityksessä OIKEASTI suunnittelu, tuotannonsuunnittelu ja tuotanto istuvat samassa pöydässä miettimässä, että kuinka …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 10.1.2019
SOLIDWORKS-lisenssin hankinta – mitä siihen sisältyy ja kuinka sen voi rahoittaa?
Ohjelmistolisenssien hankinnan yhteydessä on tehtävä päätöksiä, joilla on kauaskantoisia vaikutuksia esimerkiksi ohjelmiston käytön tukeen, käyttöjärjestelmä versioihin sekä ohjelmistopäivityksiin. Tässä blogissa avaan SOLIDWORKS-lisenssin hankintaan liittyviä käsitteitä …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 6.7.2017
Haluatko päästä bugeista eroon?
SOLIDWORKS hyödyntää vahvasti käyttäjiltä tullutta palautetta tuotekehityksessään. Kun ohjelmistolla on kaksi miljoonaa käyttäjää, omat vaikutusmahdollisuudet voivat tuntua pieniltä. Ehkä mieleesi tulee ajatus, että tästä ohjelmistovirheestä …
Lue lisää