Contact us Support 

CASE ILOQ Oy: Tehokasta kasvua ammattitaidon ja tuotteiden kehittämisestä

REFERENCE | 28.7.2016

Article header image
Jotta suunnitteluvaihe olisi tehokas, kannattaa käyttää kaikkia mahdollisuuksia kehittymiseen uusien työtä tehostavien työkalujen omaksumiseksi. CadWorks tuottaa tässä meille hyvää palvelua. Heidän tarjoamansa koulutukset ovat monipuolisia ja heillä on ammattitaitoa syventyä SOLIDWORKSin ytimeen. He tarjoavat jatkuvasti uusia, liiketoimintaamme tukevia keinoja kehittyä.
Mika Pukari, ILOQ Oy
Voisi sanoa, että työn tekeminen on tehokkaampaa työkalun käyttökoulutuksen jälkeen.
Mika Pukari, ILOQ Oy

Lukitusalan digitalisaatiossa johtava suomalainen kasvuyritys ILOQ Oy satsaa tuotekehityksessä henkilökunnan osaamiseen vuosittaisilla koulutusjaksoilla yhteistyössä CadWorksin kanssa. Tämä mahdollistaa tehokkaamman suunnittelun ja on luonut pohjan vahvalle kasvulle.

Yhä kansainvälistyvä ILOQ käyttää aktiivisesti SOLIDWORKS-ohjelmistoa luovan työn tukena. Yrityksen innovaatiot ovat tuoneet kansainvälistä huomiota. Laajentuminen ja nopea kasvu tuovat painetta myös suunnittelulle: innovaatiot ja luovat ideat pitää saada realisoitua ja muutokset tehtyä vastaamaan liiketoiminta-alueiden tarpeita yhä monipuolisemmassa massatuotannossa.

 

Suunnitteluvaiheessa tehot irti SOLIDWORKSista

Kehittyvä business vaatii myös kehittyvän henkilökunnan. Yhteistyö on jatkunut jo pidempään CadWorksin kouluttajien kanssa.

- Suunnittelun ammattilaistemme kouluttamisen taustalla on toiminnan tehostaminen. Käytössä olevasta ohjelmistosta pitää saada kaikki tehot irti. SOLIDWORKSilla realisoidaan innovaatiot todeksi. Jotta suunnitteluvaihe olisi tehokas, on ohjelmistoa osattava käyttää. Uskon, että aina kannattaa käyttää uusia ja tehokkaita työvälineitä työn tekemiseen ja kehittyäksemme tarvitaan kouluttautumista, kuvaa toimitusjohtaja Mika Pukari henkilökunnan kouluttautumista.

Viimeisimpänä koulutuksia on järjestetty SOLIDWORKSin MBD:n käyttöönoton yhteydessä. MBD mahdollistaa paperittoman 3D tuotantodokumentaation luomisen, kaikki valmistettava ja valmistukseen tarvittava tieto on upotettu tähän yhteen malliin. Tavoitteena on saada laadullistettua tuotantoketjua.

Mekaniikkasuunnittelun suunnittelijat kokevat kouluttautumisen tärkeäksi.

- CadWorksin meille tarjoamat koulutuspalvelut auttavat ohjelmiston käytössä. Koulutusten pohjalta löydämme oikeat työkalut juuri tarvitsemiimme asioihin. Voisi sanoa, että työn tekeminen on tehokkaampaa työkalun käyttökoulutuksen jälkeen. Ainoastaan ohjelmistoa kokeilemalla ei aina keksi tai löydä kaikkia tarpeellisia ominaisuuksia, vaikka SOLIDWORKS onkin helppokäyttöinen ja looginen. CadWorksin osaava, paikallinen tuki on todella tärkeää ja meillä on matala kynnys ottaa yhteyttä heihin, kertoo Iloqin mekaniikkasuunnittelun tiimi.

Fact box thumbnail

Koulutuspalveluiden hyödyt

  • Oikeiden työkalujen nopea oppiminen omaan tarpeeseen
  • Ohjaava konkreettinen tuki opastaa laadukkaaseen lopputulokseen
  • Tehokkaampi työkalun käyttö alusta alkaen: Suunnittelu tehostuu
  • Pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan: ratkaisut tiedossa olevien ratkaisujen pohjalta kokeneelta kouluttajalta

YOU MIGHT ALSO BE INTERESTED


Article thumbnail
Reference | 1.12.2021
Case Hakeyhtymä Kankaanmäki: 3DEXPERIENCE PDM helppo vaihtoehto yhden suunnittelijan organisaatioon
Hakeyhtymä Kankaanmäki on hakeurakoitsija, joka on kehittänyt omiin tarpeisiinsa sopivan hakkurin. Nyt ajatuksissa on uuden version suunnittelu, ja siksi sekä nykyisen version kuvien että suunnitteluohjelmistojen …
Read more
Article thumbnail
Reference | 18.10.2016
CASE Haltian Oy: Uuden haltija menestyy innovaatiobusineksessä
Haltian tunnetaan ex-nokialaisten perustamana startup -yrityksenä, joka toimii langattoman teknologian parissa. Syyskuussa 2012 perustettu yritys on edelleen lähes kokonaan perustajien ja työntekijöiden omistama. Haltian on …
Read more
Article thumbnail
Reference | 7.9.2018
Case Muotolevy: Avoimesti saatavilla oleva suunnittelutieto nopeuttaa tarjousten tekoa
Rakentamisen eri elinkaaren vaiheisiin tuotteita ja palveluita tarjoava Muotolevy haluaa tarjota asiakkailleen yhä enemmän asiakaskohtaista suunnittelua. Muotolevyn suunnittelujohtajan Kimmo Sundströmin tavoitteena on luoda yritykselle yhtenäistä …
Read more