Contact us Support 

Suomen paras osaaminen, asiakaspalvelu ja hinta – SOLIDWORKS-paketit nyt kampanjahintaan

CAMPAIGN | 1.10.2020

Article header image

Olemme paketoineet maailman suosituimman CAD-ohjelmiston, sen käyttöönoton ja ohjelmistotuen kahteen pakettiin: SOLIDWORKS Plus ja SOLIDWORKS for Startups. Nyt saat nämä myös Suomen parhaaseen hintaan!

Jos poikkeusaika on sytyttänyt kipinän uuteen yritystoimintaan tai jo olemassa olevan kehittämiseen, nyt on oivallinen tilaisuus ottaa SOLIDWORKS helposti käyttöön CadWorksin asiantuntijoiden avulla. Ohjelmiston avulla paitsi suunnittelet, myös esittelet tuotteidesi ominaisuuksia helposti. Asiantuntijamme huolehtivat, että käyttöönotto sujuu mutkattomasti ja saat nopeasti vastauksen mahdollisiin kysymyksiisi. Poikkeusaika laittoi nyt myös hinnoittelun uusiksi.

Markkinoiden parhaat tarjouspaketit:

  • SOLIDWORKS PLUS -aloituspaketit -50 %Plus -paketissa saat aina perusteellisen avaimet käteen-käyttöönoton. Etänä tai paikan päällä, valintasi mukaan. Paketteihin kuuluu CadWorksin omia lisätuotteita ja kansainvälisestikin korkeatasoinen ”viiden tähden”-tukipalvelu, johon sisältyy maailmanluokan asiakaspalvelu ja tietenkin Suomen syvällisin SOLIDWORKS-osaaminen!
  • SOLIDWORKS for Startups -paketti -100 %: *) Erityisesti nuorille yrityksille tarjottuun pakettiin kuuluu laajat SOLIDWORKS-ohjelmistot jopa viidelle käyttäjälle ja lisäksi kaikille mySolidWorks-palvelu. Se sisältää runsaasti koulutusmateriaaleja, joiden avulla otat nopeasti täydet tehot irti ohjelmistosta. Nyt pakettiin kuuluu myös 12 kk käyttöoikeus 3DEXPERIENCE EnoviaWorks -tiedonhallintaan pilvipalveluna. Linkki hakemukseen https://www.solidworks.com/entrepreneur/CadWorks

 

Pienet ja suuret saavat meiltä yhtä hyvää palvelua

Meille on kunnia-asia, että jokainen asiakas on yhtä tärkeä. Maailmanluokan asiakaspalvelumme onkin saanut kiitosta myös nykyisiltä asiakkailtamme. Yksi näistä tyytyväisistä asiakkaista on kotimainen Framery, joka on kasvanut startupista yli 300 henkeä työllistäväksi yritykseksi.

Frameryn asiantuntijoiden mukaan SOLIDWORKSin helppokäyttöisyys ja työkalujen monipuolisuus ovat vertaansa vailla, ja niiden ansiosta esimerkiksi piirrokset tavarantoimittajille syntyvät helposti.

­­­— CadWorks on auttanut meitä paljossa: SOLIDWORKSin käyttöönotossa ja kustannustehokkaan ratkaisun löytämisessä silloin yrityksen alkutaipaleella. Heillä on runsaasti hienoja ihmisiä töissä ja paljon asiantuntemusta. Emme ole koskaan olleet tilanteessa, ettei ratkaisua olisi löytynyt yhdessä heidän kanssaan, kehuu Frameryn R&D Manager Mikko Tamminen.

Lue koko tarina täällä

*) Yrityksen on täytettävä tietyt ehdot, jotta paketin voi lunastaa.

 

Lunasta tarjouspakettisi nyt, ota yhteyttä!

 

YOU MIGHT ALSO BE INTERESTED


Article thumbnail
Blog | 15.6.2016
Suunnittelua tuotantoon vai Tuotannonsuunnittelua?
Moniko on miettinyt suunnitteluosaston tuottaman materiaalin istuvuutta yrityksen toimintaan ja tuotannon vaatimuksiin? Monessako yrityksessä OIKEASTI suunnittelu, tuotannonsuunnittelu ja tuotanto istuvat samassa pöydässä miettimässä, että kuinka …
Read more
Article thumbnail
Blog | 19.2.2019
Mahdottomasta mahdollista – nesteen pinnan simulointi Free Surface -analyysillä
Virtaussimuloinnissa on pitkään pitäydytty tilanteissa, joissa tutkittava kappale on kokonaan tietyn aineen ympäröimänä. Kahden eri aineen välistä rajapintaa ei ole voitu simuloida, mikä on merkittävästi …
Read more
Article thumbnail
Blog | 31.5.2016
Menestynyt tuotesuunnittelu yhdistää asiakastarpeen ja modernin teknologian
Kasvava ja edelleen kansainvälistyvä lukitusalan innovaatiota edistävä ILOQ on ottanut käyttöön SOLIDWORKS-kokonaisuudesta viimeisimpänä paperittoman tuotantodokumentaation työkalun MBD:n, joka virtaviivaistaa ja laadullistaa kansainvälisen yrityksen toimintoja. Miten …
Read more