Contact us Support 

3DEXPERIENCE World 2022 7.-9. helmikuuta 2022: Rekisteröidy ilmaiseen virtuaalitapahtumaan nyt!

NEWS | 26.1.2022

Article header image

Vuotuinen SOLIDWORKS-käyttäjille suunnattu 3DEXPERIENCE World 2022 järjestetään tänä vuonna kokonaan virtuaalisena. Nyt on siis loistava tilaisuus kuulla alan huippuosaajien ajatuksia, verkostoitua muiden SOLIDWORKS-käyttäjien kanssa sekä parantaa omaa CAD-osaamista. Yli 200 puheenvuorosta ja 45 verkostoitumistapahtumasta koostuvaan konferenssiin voi osallistua omalta kotisohvalta, ja osallistuminen on täysin ilmaista. Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää!


3DEXPERIENCE World 2022 -tapahtumassa laaja joukko eri alojen asiantuntijoita pitää inspiroivia puheenvuoroja mm. tuotteiden kehittämisestä, konseptisuunnittelusta, yhteistyön tekemisestä ja liiketoiminnasta. Pääpuhuja on Dr. Hakeem Oluseyi, joka on astrofyysikko ja NASAn entinen avaruustieteiden koulutusjohtaja. Omista kokemuksistaan ja käytännön esimerkeistä on kertomassa Dassault Systèmesin asiakkaita. Kolmen päivän aikana Dassault Systèmesin ja SOLIDWORKSin omat edustajat valottavat mm. siitä, mihin suuntaan SOLIDWORKS on tulevaisuudessa menossa.


3DEXPERIENCE World 2022 -ohjelma

Ohjelma alkaa joka päivä klo 16.00–17.30 yhteisellä osuudella yleisesti kiinnostavista aiheista. Maanantaina kuullaan ajatuksia reaalimaailman ja virtuaalitodellisuuden hyödyntämisestä uusien tuotteiden kehittämisessä, asioiden opettelemisessa sekä bisneksen tekemisessä. Aiheena ovat myös teknologioiden ja trendien vaikutukset tulevaisuuden työskentelytapoihin sekä uusimmat uutiset 3DEXPERIENCE®-alustasta. Tiistaina keskustellaan siitä, miten 3DEXPERIENCE Works -portfoliota voi hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä, yhteistyön lisäämisessä sekä tuoteidean kehittämisessä konseptiksi ja edelleen valmiiksi tuotteeksi. Keskiviikkona aiheena on teknologian hyödyntäminen yhteistyön tekemisessä ja toisilta oppimisessa.

Yleisten luentojen jälkeen tapahtumassa on valtava määrä ala- ja tuotekohtaisia luentoja, kursseja, tuote-esittelyitä, työpajoja sekä sponsoroituja puheenvuoroja. Ohjelmassa on myös MeetUp-tapaamisia, joissa yleisö voi esittää kysymyksiä puhujille chatin kautta. Ohjelma päättyy puolen yön aikoihin.  

Tapahtuman ohjelmaan pääsee tutustumaan 3DEXPERIENCE World 2022 -verkkosivuilla. Rekisteröityneet käyttäjät pystyvät rakentamaan sivustolla itselleen aikataulun sopivimmista ja kiinnostavimmista luennoista. Koska tarjonta on valtava, voi oman ohjelman suunnittelu etukäteen olla järkevää.

https://www.3dexperienceworld.com/general-sessions

https://www.3dexperienceworld.com/session-catalog#/

Tapahtumaan rekisteröityneillä käyttäjillä on mahdollisuus suorittaa ilmaiseksi muutama 3DEXPERIENCE-sertifiointikoe 14.–18.2. välisenä aikana. Saatavilla olevista kokeisista löytyy lisätietoa tapahtuman verkkosivuilta.
https://www.3dexperienceworld.com/certification

Rekisteröidy nyt

Tapahtumaan osallistumisen edellytyksenä on rekisteröityminen, joka käy vaivattomasti muutamassa minuutissa. Rekisteröitymisen yhteydessä ei kysytä luottamuksellisia tietoja eikä esim. luottokortin numeroa.

Kun rekisteröidyt hyvissä ajoin, pystyt rakentamaan tapahtuman sivustolla itsellesi aikataulun sopivimmista ja kiinnostavimmista luennoista. Samalla varmistat mahdollisuuden hyödyntää ilmaiset sertifiointikokeet.

Rekisteröityminen https://www.3dexperienceworld.com/registration


Tervetuloa 3DEXPERIENCE World 2022 -tapahtumaan!


Ohjelma on todella laaja ja puhujat alansa huippuja. Virtuaalitapahtumassa pääsee verkostoitumaan kollegoiden kanssa ympäri maailmaa. Halvempaa ja helpompaa osallistuminen tämän luokan tapahtumaan ei ole. Merkitse tapahtuma kalenteriin, ilmoittaudu mukaan ja nauti ohjelmasta.

https://www.3dexperienceworld.com/

YOU MIGHT ALSO BE INTERESTED


Article thumbnail
Blog | 2.8.2018
Staattinen laskenta ei aina riitä - varaudu väsymiseen
Staattinen lujuuslaskenta voi joskus johtaa aiheettomaan turvallisuudentunteeseen. Vaikka lujuuslaskenta näyttäisi kaiken olevan kunnossa, rakenne voi silti pettää. Näin voi käydä, jos rakenteeseen kohdistuu toistuva kuormitus.
Read more
Article thumbnail
News | 9.10.2023
Alihankinta 2023 ylitti odotukset
35-vuotisjuhlia viettänyt Alihankinta kokosi kolmen päivän aikana Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen kaikkiaan 16 925 kävijää. Huikea määrä!
Read more
Article thumbnail
News | 22.3.2023
Tervetuloa mukaan seminaarikiertueellemme pitkästä, pitkästä aikaa!
Järjestämme tiedonhallintaan keskittyvän seminaarikiertueen huhtikuussa. Käymme kahdeksalla eri paikkakunnalla levittämässä tiedonhallinnan ilosanomaa, ja toivomme tapaavamme myös sinut kiertueen aikana!
Read more